3 apocalyptische actiefilms op Netflix die je gezien moet hebben

Lekkere actiefilms voor vanavond.

Bram de Groot 20 oktober 2021 22:30 in Netflix
Op Netflix vind je veel actiefilms. Niet al deze films zijn even goed, maar onderstaande drie apocalyptische actiefilms zijn zeker de moeite waard. Heb je ze nog niet gezien? Zet ze dan op je watchlist!

The Bad Batch

Regie: Ana Lily Amirpour | Hoofdrollen: Jim Carrey, Keanu Reeves, Jason Momoa, Giovanni Ribisi, Diego Luna, Suki Waterhouse, Yolonda Ross | Kijk nuEen dystopisch liefdesverhaal, dat zich afspeelt in het nagenoeg verlaten Texas en draait om een commune van kannibalen.

Mad Max: Fury Road

Regie: George Miller | Hoofdrollen: Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult, Zoë Kravitz, Rosie Huntington-Whiteley, Danielle Riley Keough | Kijk nuOpgejaagd door zijn turbulente verleden, gelooft Mad Max dat de beste manier om te overleven, in eenzaamheid ligt. Toch voegt hij zich bij een groep, die door de Wasteland vluchten in een War Rig, bestuurd door een elitaire Imperator, Furiosa. Ze ontsnappen van een citadel, getiranniseerd door Immortan Joe, van wie iets onvervangbaars gestolen is. Woedend, stuurt de krijgshuur al zijn bendes op hen af en achtervolgt hij hen in een Road War.

Love and Monsters

Regie: Michael Matthews | Hoofdrollen: Dylan O'Brien, Michael Rooker, Jessica Henwick, Larry Cedar, Ellen Hollman, Damien Garvey, Melanie Zanetti | Kijk nuLove and Monsters speelt zich zeven jaar na het einde van de wereld af. Joel Dawson woont ondergronds, net als de rest van de mensheid, sinds gigantische monsters de heerschappij over het land hebben overgenomen. Nadat hij via de radio weer contact weet te leggen met zijn liefje van de middelbare school, Aimee, die een kleine 100 kilometer verderop blijkt te wonen in een kustkolonie, wordt Joel weer verliefd op haar. Als hij zich realiseert dat er niets voor hem is daar onder de grond, besluit hij tegen alle logica in om naar Aimee te reizen, ondanks alle gevaarlijke monsters.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

mcdaktari

Avatar

Alle 3 prima te doen die films????

Robbepost

Avatar

The Bad batch heb ik niet gezien
Mad max absolute topper
Love and monsters vermakelijk

noah81

Avatar

Nooit van bad batch gehoord maar ziet er wel goed uit. Straks ff kijken ????

Fluffer

Avatar

Fury road , beste actiefilm ooit , love and monsters erg leuk maar over The bad batch twijfel ik toch.

Tim78

Avatar

Bad batch erg aparte film, maar wel amusant.. zit wel wat gore in hier en daar. Jim Carrey heeft een heel aparte rol, by the way

meanrat

Avatar

The Bad Batch is een zeer aparte film. Daar moet je wel echt van houden hoor. Zoals ik. Ik vond het mooi. Prachtige cinematografie. Apart, maar mooi scenario. Poëtisch gefilmd. Niet echt voor iedereen weggelegd.

NieuwsFilm

meest populair