Jason Momoa heeft gedeeltelijk zijn zicht verloren tijdens 'Aquaman' opnames

De acteur hield meerdere blessures over aan de blockbuster.

FilmTotaal 20 oktober 2021 06:30 in Celebrity
Jason Momoa speelt wel vaker mee in grote projecten. Zo was hij o.a. te zien in de uiterst populaire serie Game of Thrones en de recente blockbuster Dune. Op dit moment is hij alweer bezig met de superhelden film Aquaman and the Lost Kingdom, waarvoor hij erg ver ging...

De acteur was recentelijk te gast op The Ellen DeGeneres Show, waar hij zich uitliet over het project. Tijdens de opnames raakte hij namelijk geblesseerd aan zijn hoornvlies, maar hij heeft al te maken gehad met meerdere serieuze en ernstige verwondingen. Momoa legt uit hoe dat komt.

Simpele reden
"Ik begin oud te worden" zegt de 42-jarige Momoa. "Ik kan nu al niet meer goed zien, aangezien er een scheurtje in mijn oog zit. Maar dat is niet het enige. Ik moet nog geopereerd worden, heb een hernia, heb al meerdere ribben moeten laten weghalen en wordt tijdens de opnames vaak in elkaar gemept".

DeGeneres vroeg de acteur of dit het wel allemaal wel waard is, maar over zijn antwoord twijfelde hij geen seconde: "Ik hou veel van mijn werk en wordt er nog steeds opgewonden van. Ik mag dan wel langzaam oud worden, maar ik ben wel nog steeds een superheld. Het wordt een fantastische film, jullie zullen het echt geweldig vinden!"

Aquaman and the Lost Kingdom zal volgend jaar december te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair