Gwyneth Paltrow doet een boekje open over haar seksleven

Morgen verschijnt haar nieuwe serie op Netflix.

FilmTotaal 20 oktober 2021 07:02 in Celebrity
Gwyneth Paltrow is voornamelijk bekend als actrice, maar ze heeft ook haar eigen bedrijf, genaamd Goop, dat zich bezig houdt met allerlei welzijn-activiteiten. Toch kwam haar merk af en toe eveneens controversieel in het nieuws voor ietwat rare dingen (zoals een ontploffende vagina-geurkaars) en nu, voor haar merk, doet Paltrow een boekje open over haar seksleven.

De bekende actrice komt namelijk weer met een nieuwe Netflix-serie, genaamd Sex, Love & Goop, waarin ze o.a. met hulp van experts leren stellen om relaties te verbeteren, door middel van betere seks en een diepere intimiteit. Volgens Paltrow moeten we er dan ook allemaal eerlijk in zijn, willen we ons op dit front kunnen verbeteren.

Verbetering
Paltrow denkt dat een van de belangrijkste dingen is dat we het er al eens over moeten gaan praten: "Wat ik zo interessant vind aan dit specifieke gebied van seksualiteit, is dat wanneer we het er niet over durven te hebben er dan juist wrijving ontstaat. Waarom zijn we zo bang om te vragen wat we willen? Alles wat niet werkt zal juist naar boven komen."

"Het is interessant om dit onder de loep te nemen, en erachter te komen wat voor een invloed je seksleven heeft op je leven. Ik ben er zelf altijd al in geïnteresseerd geweest, en nu alleen nog maar meer, aangezien ik veel op dit gebied geleerd heb".

Voorbeeld
De mensen in de serie hebben het over hun sekslevens, maar om het goede voorbeeld te geven doet Paltrow dit ook: ""De gesprekken die ik heb voer ik met Michaela Baum, een geweldige therapeute, voor wie ik veel respect heb. Het was voor mij ook heel belangrijk om me eerlijk maar ook kwetsbaar op te stellen. Ik was blij om mijn verhalen te kunnen delen".

"Het allerbelangrijkste wat ik wil nog even wil zeggen is dat je altijd heel dicht bij je eigen waarheid moet blijven staan. Als je niet jezelf kunt zijn in een relatie, en je niet je volledige zelf bent, het dan allemaal behoorlijk lastig is en zelfs schadelijk kan zijn".

Mocht je meer tips willen horen en meer leren over Paltrow's seksleven dan kun je Sex, Love & Goop vanaf morgen op Netflix bekijken.

NieuwsFilm

meest populair