Hollywoodlegende in Disney's 'The Haunted Mansion'

Hollywoodlegende in Disney's 'The Haunted Mansion'

Danny DeVito voegt zijn bij de andere grote namen.

Walt Disney Studios gaat aan de slag met een nieuwe Haunted Mansion-verfilming, gebaseerd op de gelijknamige attractie uit de parken van Disney. Uiteraard barst het weer van de bekende namen in de avonturenfilm.

Via The Hollywood Reporter wordt duidelijk dan Danny DeVito zich heeft gemeld voor de film van regisseur Justin Simien, bekend van onder meer Dear White People uit 2014. The Haunted Mansion wordt zijn eerste peperdure Hollywood-film.

Haunted Mansion met veel grote namen
DeVito, die de afgelopen periode te zien was in titel als Jumanji: The Next Level en Dumbo, voegt zich bij de cast die reeds bestaat uit de namen LaKeith Stanfield, Tiffany Haddish, Owen Wilson en Rosario Dawson.

De opnames voor The Haunted Mansion met een script van Katie Dippold zijn verleden week gestart in New Orleans en Atlanta. Er is nog geen verschijningsdatum en dat is in deze tijd helemaal geen verkeerde keuze.

In 2003 verscheen als eens het $90 miljoen kostende afgekraakte The Haunted Mansion met Eddie Murphy. Disney hoopt het nu waarschijnlijk beter te doen.

NieuwsFilm

meest populair