Hollywoodlegende in Disney's 'The Haunted Mansion'

Danny DeVito voegt zijn bij de andere grote namen.

Bram de Groot 20 oktober 2021 07:29 in Algemeen
Walt Disney Studios gaat aan de slag met een nieuwe Haunted Mansion-verfilming, gebaseerd op de gelijknamige attractie uit de parken van Disney. Uiteraard barst het weer van de bekende namen in de avonturenfilm.

Via The Hollywood Reporter wordt duidelijk dan Danny DeVito zich heeft gemeld voor de film van regisseur Justin Simien, bekend van onder meer Dear White People uit 2014. The Haunted Mansion wordt zijn eerste peperdure Hollywood-film.

Haunted Mansion met veel grote namen
DeVito, die de afgelopen periode te zien was in titel als Jumanji: The Next Level en Dumbo, voegt zich bij de cast die reeds bestaat uit de namen LaKeith Stanfield, Tiffany Haddish, Owen Wilson en Rosario Dawson.

De opnames voor The Haunted Mansion met een script van Katie Dippold zijn verleden week gestart in New Orleans en Atlanta. Er is nog geen verschijningsdatum en dat is in deze tijd helemaal geen verkeerde keuze.

In 2003 verscheen als eens het $90 miljoen kostende afgekraakte The Haunted Mansion met Eddie Murphy. Disney hoopt het nu waarschijnlijk beter te doen.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

baron nostalgia

Avatar

Danny devito owen Wilson en rosario dawson met zo'n cast wordt deze film zeker veel beter dan de Eddie Murphy versie

milo007

Avatar

wordt een gedrocht, deze schrijfster schreef de 2016 Ghostbusters remake + de regisseur is zo'n politieke zwever. Jammer voor Devito

NieuwsFilm

meest populair