'Saw' en Lionsgate stappen de wereld van NFT in

Saw gaat de blockchain op.

Bram de Groot 20 oktober 2021 14:34 in Algemeen
Ben jij een beetje bezig met crypto en NFTs? Dan weet je ondertussen dat het digitaal sparen van unieke digitale verzamelobjecten een behoorlijke hit aan te worden is, en dat je er net als met fysieke exclusieve strips en baseball cards vele duizenden euro's mee kan verdienen.

Autograph, mede is opgericht door Tom Brady, pioniert in een nieuw tijdperk van digitaal verzamelen in samenwerking met iconen in sport en entertainment. Nu is Autograph een partnerschap aangegaan met Lionsgate en Twisted Pictures om exclusieve digitale verzamelobjecten uitbrengen van de horrorfranchise Saw.

Vanaf 26 oktober verkrijgbaar
Vanaf 26 oktober zijn de angstaanjagende digitale verzamelobjecten te bekijken op Autograph.io en te koop op DraftKings Marketplace. Na verschillende succesvolle digitale drops in de afgelopen twee maanden met atleten, waaronder Tom Brady, Tiger Woods, Simone Biles, Naomi Osaka en Derek Jeter, markeert de lancering van Saw een eerste in zijn soort in de entertainmentindustrie door Autograph.

De Saw Chapter One-collectie zal in totaal 10.000 verzamelobjecten bevatten met drie drop-categorie├źn, waaronder 'sleutels', 'blauwdrukken' en 'vallen', allemaal geanimeerd met de iconische kenmerken van de franchise. Er zijn ook extra's te bemachtigen als je een set compleet hebt.

Hieronder de promo voor de drop van de Saw NFTs. Meer info volgt dus snel op autograph.io.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair