Vervolg 'Birds of Prey' mogelijk zonder Margot Robbie

Vervolg 'Birds of Prey' mogelijk zonder Margot Robbie

Géén Harley Quinn, maar wel Batgirl in de DC-film?

Begin 2020 verscheen in het DC Extended Universe de bioscoopfilm Birds of Prey, voluit Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn). In de stevige DC-film leidt het personage Harley Quinn van Margot Robbie een groep vrouwelijke personages tijdens de confrontatie met Roman Sionis / Black Mask van Ewan McGregor.

De film werd prima ontvangen door de critici, maar het publiek dacht er net iets anders over. Dit was ook te merken in de wereldwijde omzet. Toch wordt Birds of Prey niet gezien als een flop en nu komt er een gerucht over het mogelijke vervolg.

Margot Robbie niet in Birds of Prey 2
Volgens That Hashtag Show heeft Birds of Prey 2 groen licht gekregen zonder Robbie's Harley Quinn. In plaats daarvan zou het vervolg Batgirl een hoofdrol gaan geven, die een cruciale rol speelt voor de Birds of Prey in de strips.

Er zou worden gewerkt aan een verhaal, hoewel het project de scriptfase nog niet heeft bereikt. Jurnee Smollett-Bell zou terugkeren als Black Canary en ook Huntress (Mary Elizabeth Winstead) en Renee Montoya (Rosie Perez) zouden weer terug kunnen keren.

Mocht het gerucht kloppen, dan is de kans groot dat Leslie Grace opnieuw Batgirl speelt. In 2022 moet op HBO Max de DCEU-solofilm Batgirl verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair