Kirsten Stewart over de rol als Joker in volgende DC-film

Kirsten Stewart over de rol als Joker in volgende DC-film

De actrice ziet het niet zo zitten...

Door de online flink opgeklopte discussie of James Bond gespeeld zou moeten kunnen worden door bijvoorbeeld een vrouw lijkt alles mogelijk wat betreft de geslachtswisseling van filmpersonages. Dus... dan maar een vrouwelijke Joker?

Ongetwijfeld zijn hier ook weer voor- en tegenstanders te vinden. Variety stelde aan actrice Kirsten Stewart de vraag of zij er trek in zou hebben om de DC-schurk te spelen in een vervolg op The Batman, zodat ze de tegenspeler zou zijn van Robert Pattinsons Batman.

Nee, Kirsten Stewart ziet het niet zitten...
Online waren er al wat Tweets te zien die de actrice bombardeerden tot een volgende Clown Prince of Crime. "Ik hou van de energie daarachter," was de eerste reactie van Stewart tijdens het interview bedoeld om haar volgende film Spencer te promoten.

"Het is al vaker zo goed gedaan. Ik heb het gevoel dat we niet moeten overdrijven, maar ik hou van dat enthousiasme. Laten we iets anders bedenken. Ik ben er helemaal klaar voor om een freaky, eng persoon te spelen," aldus Stewart.

Variety vroeg of het een definitieve 'nee' is. "Niet 'nee', maar ik word er niet bepaald opgewonden van. Laten we iets nieuws doen," was het heldere antwoord van Stewart. Pattinson en Stewart waren gezamenlijk te zien in de zeer succesvolle Twilight-filmreeks.

NieuwsFilm

meest populair