Christopher Nolan lijkt ook Mevrouw Oppenheimer binnen te hebben

Christopher Nolan lijkt ook Mevrouw Oppenheimer binnen te hebben

Een nieuwe sterrencast is in de maak...

Als we één ding zeker weten bij de films van Christopher Nolan, dan is het wel dat ze altijd bijzonder origineel zijn en dat er een rijtje A-namen in zit om van te smullen. Ongetwijfeld gaat dit ook weer gelden voor zijn volgende project Oppenheimer.

Eerder werd Cillian Murphy vastgelegd voor de hoofdrol van Robert Oppenheimer, ook wel bekend als de 'vader van de atoombom' en nu gonst de naam van actrice Emily Blunt rond als diens echtgenoot.

Met Oppenheimer lijkt Nolan weer voor een drama te gaan in plaats van een actieprent. De film zal gebaseerd zijn op Kai Bird en wijlen Martin J. Sherwin's Pulitzer Prize-winnende boek American Prometheus: The Triumph And Tragedy Of J. Robert Oppenheimer.

Het verhaal vertelt uiteraard over de man achter het geheime Manhattan-project welke uiteindelijk leidde tot de creatie van de atoombom tijdens WOII.

Goede keus
Blunt is één van de actrices die positief uit de Covid-19 pandemische hindernissen van Hollywood is gekomen. De vervolgfilm A Quiet Place II hielp om de internationale bioscoopkassa's weer op gang te brengen en zelfs Jungle Cruise bewees redelijk dat ze een groot publiek kan trekken.

NieuwsFilm

meest populair