3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Jeffrey Kouters 21 oktober 2021 16:07 in Featured
Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

The Tomorrow War (2021)
Regie: Chris McKay | Cast: Chris Pratt, Yvonne Strahovski, J.K.Simmons, e.a.
Tijdreizigers komen uit 2051 met een dringende boodschap: 30 jaar in de toekomst verliest de mens de oorlog tegen dodelijke aliens. De enige hoop op overleven, is om soldaten en burgers naar de toekomst te brengen om te vechten. Dan Forester wil de wereld en zijn dochter redden en werkt samen met een briljante wetenschapper en zijn vervreemde vader om het lot van de wereld te veranderen.

Palm Springs (2020)
Regie: Max Barbakow | Cast: Andy Samberg, Cristin Milioti, Peter Gallagher, e.a.
Nyles, die een zorgenloos leven leidt, zit vast in een tijdlus en wordt daardoor elke morgen opnieuw wakker in Palm Springs op de trouwdag van vage kennissen. Zijn leven verandert wanneer Sarah, het onwillige bruidsmeisje, in dezelfde tijdlus belandt. Dit levert een ingewikkelde situatie op, want ze kunnen niet ontsnappen aan de locatie, zichzelf en elkaar. Dan kun je elkaar maar beter goed leren kennen.

Train to Busan (2016)
Regie: Sang-ho Yeon | Cast: Yoo Gong, Soo-an Kim, Yu-mi Jeong, e.a.
Zakenman Seok-woo, die behoorlijk aan zijn werk verslaafd is, moet zijn dochtertje Su-an naar haar moeder in Busan brengen. Daarvoor pakken de twee de hogesnelheidstrein vanuit Seoul. Tegelijk breekt er een virus uit dat mensen in zombies verandert. Net voor vertrek stapt er een geïnfecteerd meisje in. Zij verandert al snel in een zombie en valt iemand aan, waardoor ook in de trein niemand meer veilig is.


Amazon Prime
Amazon biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Gebruikers kunnen op elk moment opzeggen. Een abonnement kost 2,99 euro per maand. Abonnees krijgen toegang tot een uitgebreide collectie films en series, inclusief eigen producties van Amazon.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MovieWanker

Avatar

Vond Train to Busan echt een topper!
Het vervolg Peninsula staat ook op Prime. Ook nog prima mee vermaakt maar deze is meer op actie georiënteerd dan op horror en heeft duidelijk een veel groter budget. Beiden geschikt voor een heerlijk avondje zombie vermaak. Smiley face

SciFiFanaat

Avatar

^Train to Busan is inderdaad geweldig, alleen al diverse keren gezien dus hoop dat er volgende week tijdens Halloween een paar nieuwere horror toppers op de streamings diensten verschijnen.

Robbepost

Avatar

Tommorow war vind ik vermakelijk
Palm springs heb ik niet gezien
Train to Busan vind ik er goed

Master Of Films

Avatar

Train to Busan & Palm Springs zijn kwa kwaliteit films superior tov The Tomorrow War. Dat laatste is wel vermakelijk hoor daar niet van, maar het is af en toe een oh zo domme film. Soms sprong het verhaal op kleuterniveau. Vooral de finale wat helemaal nergens op sloeg. Kwa logica dan hé. Maar goed Lay's KFC original chicken is ook heel erg lekker en dat wordt ook beschouwd als voedsel Smiley face

Robbepost

Avatar

^ Dit weekend de lays Subway combineren met een stukje kwaliteits cinema!

NieuwsFilm

meest populair