Op zoek naar een huis? Dat uit 'A Nightmare on Elm Street' staat te koop!

Op zoek naar een huis? Dat uit 'A Nightmare on Elm Street' staat te koop!

Voor 3 miljoen dollar kun je dromen over Freddy Krueger in dit huis met een historie.

Lorene Scafaria, regisseur van o.a. de film Hustlers, heeft het huis waar ze de afgelopen acht jaar heeft gewoond te koop gezet. Op zich niet opvallend, tot je hoort dat het het iconische huis uit de A Nightmare on Elm Street-franchise betreft. Scafaria kocht het huis in 2013 voor 2,1 miljoen dollar en wil het nu verkopen voor 3,25 miljoen. Dikke winst dus als het wordt verkocht!

Het huis werd gebouwd in 1919 en de straat waarin het staat lijkt nog steeds erg op die uit de Elm Street-films. Volgens een makelaar heeft het huis van binnen een prachtige traditionele ruimte met een moderne twist.

Freddy heeft smaak
Het huis heeft verder witte muren en walnoothouten vloeren in de woonruimtes, die te betreden zijn via dramatische ronde doorgangen. Het huis heeft daarnaast drie slaapkamers en vier badkamers verspreid over twee verdiepingen. In de goedverzorgde tuin staat een citroenboom naast een groot zwembad. Op het landgoed staat ook een gasthuis met een eigen keuken, badkamer en patio.

Je kunt een virtuele tour door het huis maken op de website Zillow. Kies je ervoor om het huis te kopen voor de vraagprijs van 3,25 miljoen dollar? Dan betaal je maandelijks zo'n 14.000 dollar aan hypotheek.

Omdat het huis in de verkoop staat tijdens het Halloween-seizoen, zullen de makelaars rond Halloween aanwezig zijn in het huis om kinderen die aanbellen te voorzien van snoepgoed.

NieuwsFilm

meest populair