'Last Night in Soho' onthult mysterieuze Thomasin McKenzie

De psychologische thriller van Edgar Wright is bijna hier.

Begin volgende maand verschijnt niet alleen de nieuwe film van Marvel Studios in de bioscopen, maar ook de volgende film van de Britse regisseur Edgar Wright beleeft zijn aftrap. Hieronder een nieuwe blik op zijn psychologische thriller Last Night in Soho.

Wright, bekend van onder meer Baby Driver, Scott Pilgrim vs. the World en Shaun of the Dead, werkte voor de film samen met een aantal mooie namen. De belangrijkste rollen zijn voor Thomasin McKenzie (Jojo Rabbit, Leave No Trace) en Anya Taylor-Joy (The Witch, Peaky Blinders). Andere figuren komen van Matt Smith, Michael Ajao en Terence Stamp.

Clips uit Last Night in Soho
Hieronder zie je via Focus Features de twee clips uit Last Night in Soho, met de titels The Next Cilla Black en It's a Bit Old Fashioned. Vanaf 4 november is Wrights nieuwste film te zien op het Nederlandse witte doek.




In Last Night in Soho is Eloise, een aspirant-modeontwerper, op mysterieuze wijze in staat de jaren zestig binnen te treden, waar ze een oogverblindende wannabe-zangeres, Sandie, ontmoet. Maar de glamour is niet wat het lijkt en de dromen van het verleden beginnen te barsten en versplinteren in iets veel donkerders.

NieuwsFilm

meest populair