Grote namen klaar voor 'The Greatest Beer Run Ever'

De volgende film van Peter Farrelly (Green Book).

Bram de Groot 22 October 2021 16:30 in Algemeen
In 2018 wist de dramakomedie Green Book nog drie Oscars te winnen, waaronder voor Beste film en Beste originele script. Regisseur en schrijver Peter Farrelly (The Three Stooges, There's Something About Mary) richtte zicht daarna op de serie Loudermilk en is nu gestart met de opnames voor zijn volgende film: The Greatest Beer Run Ever.

Het oorlogsdrama is gebaseerd op het boek The Greatest Beer Run Ever: A True Story of Friendship Stronger Than War van schrijvers Joanna Molloy en John "Chickie" Donohue. De opnames zijn nu gestart en de grote sterren zijn gearriveerd.

Het verhaal is gebaseerd op ware gebeurtenissen van Donohue, die in 1967 New York verlaat om een zijn jeugdvrienden op te sporen en een paar biertjes met ze te drinken. Zijn vrienden zitten in het leger en vechten in Vietnam.

Sterren gearriveerd!
Farrelly neemt de film op in een gebied in Thailand, dat een weerspiegeling moet vormen van het Vietnam tijdens de oorlog die daarin in de jaren 60 plaatsvond. Nu zijn Zac Efron en Russell Crowe op locatie gearriveerd en dat lieten ze weten via de bekende socials.
0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair