Het leven van muzieklegende Ozzy Osbourne wordt verfilmd

De biopic gaat diep in op de relatie tussen de Black Sabbath-frontman en diens vrouw Sharon.

Jan-Peter Rook 22 October 2021 18:28 in Algemeen
Het leven van muzieklegende Ozzy Osbourne en diens vrouw en manager Sharon wordt verfilmd. Hierin zal diep worden ingegaan op hun decennialange relatie en hoe hun eigen realityshow ervoor zorgde dat ze plotseling nog veel populairder werden dan ze al waren.

Het scenario wordt geschreven door Lee Hall, die in 2001 werd genomineerd voor een Oscar vanwege zijn script van Billy Elliot. De biopic wordt geproduceerd door Sharon en haar kinderen Jack en Aimée Osbourne.

Onstuimige relatie
"Onze relatie was vaak onstuimig, krankzinnig en gevaarlijk, maar het was onze onsterfelijke liefde die ons bij elkaar hield", aldus Sharon Osbourne. "We vinden het geweldig dat ons verhaal nu wordt verfilmd."

In eerste instantie werd Ozzy Osbourne bekend als muzikant, namelijk als de frontman van de populaire Britse band Black Sabbath, opgericht in 1969. Later besloot MTV Ozzy en zijn familie - waaronder ook dochter Kelly - een eigen realityshow te geven: The Osbournes.

Uiteraard zal muziek een grote rol spelen in deze Osbourne-film. Verschillende nummers van zowel Black Sabbath als Ozzy's solocarrière zullen in de productie worden opgenomen.

1 Reactie

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Guido96

Avatar

All aboard hahahaha! Hopen op een vette soundtrack in de film.

NieuwsFilm

meest populair