Blake Lively spreekt Instagram-account keihard aan na posten foto's kinderen

Blake Lively spreekt Instagram-account keihard aan na posten foto's kinderen

De vrouw van Ryan Reynolds is echt helemaal klaar met dit soort praktijken.

Blake Lively heeft op Instagram publiekelijk een account aangesproken dat meermaals foto's van haar drie kinderen deelde. De actrice en haar man Ryan Reynolds zijn echt helemaal klaar met de praktijken van de paparazzi.

"Dit is echt gestoord", reageerde Lively in een inmiddels verwijderd bericht. "Ik heb persoonlijk tegen je verteld dat die mannen [paparazzi] mijn kinderen stalken en lastigvallen. En toch blijf je deze foto's posten? Je hebt persoonlijk aan me beloofd dat je dat niet meer zou doen".

"Je buit onze jonge kinderen uit. Verwijder de foto's, alsjeblieft", roept de actrice op. "[i]Sommige ouders vinden dit allemaal misschien prima, maar wij niet[/ii]". Lively en Reynolds hebben drie kinderen samen: James (6), Inez (4) en Betty (1).

Dit is niet de eerste keer dat Lively iets in het openbaar zegt over het handelen van de paparazzi en gossipmedia. In juli riep ze bijvoorbeeld de Australische editie van Daily Mail op om foto's van haar drie kinderen te verwijderen van de site.

"Ze werden de hele dag gevolgd door een man die zich steeds verstopte en tevoorschijn sprong", schreef ze bezorgd. "Vinden jullie dit nou echt normaal? Geven jullie nou helemaal niets om de veiligheid van kinderen?"

NieuwsFilm

meest populair