Brute clip van Scott Cooper's en Guillermo Del Toro's horrorfilm 'Antlers' online

Brute clip van Scott Cooper's en Guillermo Del Toro's horrorfilm 'Antlers' online

De bovennatuurlijke griezelfilm zal binnenkort eindelijk te zien zijn!

Goed nieuws voor de horrorfans. Het is een tijd geleden dat we iets kregen te horen over Antlers, maar eind deze maand komt de nieuwe film van Scott Cooper dan eindelijk uit. Nu is weer een nieuwe clip van de horrorfilm online gezet en zo te zien kunnen we een brute film verwachten.

Cooper wist hoge ogen te gooien met zijn regiedebuut, het drama Crazy Heart, en wist eveneens indruk te maken met actiefilms/thrillers als Black Mass en Hostiles. Deze keer gaat hij echter een heel ander genre.

Hierin werd hij wel bijgestaan door niemand anders dan de wereldberoemde Guillermo del Toro, een groot horrorexpert. Hij is een van de producenten van Antlers.

Verhaal
In Antlers is Julia Meadows een lerares in een klein stadje in Oregon, en haar broer Paul is de plaatselijke sheriff. Ze maken zich zorgen over een van Julia's leerlingen, een jonge jongen genaamd Lucas Weaver die een bovennatuurlijk wezen in zijn huis houdt.

In de onderstaande clip zien we dat het monster (dat geïnspireerd lijkt te zijn door een wendigo uit de Indiaanse folklore) echter wist te ontsnappen en een andere jongen te grazen neemt die Lucas aan het plagen is.



NieuwsFilm

meest populair