'Avengers: Endgame'-regisseur: werken aan het MCU is slecht voor je gezondheid

'Avengers: Endgame'-regisseur: werken aan het MCU is slecht voor je gezondheid

Niet iedereen is blij met de omstandigheden.

Een film maken is natuurlijk een zware taak, hoe groot die productie dan ook is. Je kan je dus voorstellen hoe Joe en Anthony Russo zich zouden voelen nadat ze een decennium werkten voor het Marvel Cinematic Universe.

In juni 2012 werd aangekondigd dat ze Captain America: The Winter Soldier zouden maken. Zeven jaar later brachten ze ons Avengers: Endgame en hadden ze jarenlang onafgebroken voor de franchise gewerkt.

Heel erg slecht voor de gezondheid
In het nieuwe boek The Story of Marvel Studios: The Making of the Marvel Cinematic Universe geeft Joe Russo toe dat hij het vaak zonder slaap moest doen om maar zijn deadlines te halen.

Werken voor het MCU bleek slecht voor de gezondheid:

"Alles wat je kan doen, als je die machine probeert te regisseren, is erop voor te blijven lopen. De enige manier waarop je dat doet, is door niet te slapen. Je staat op in de ochtend, extra vroeg. Net zoals je extra laat naar bed gaat, zodat je dat voor blijft. En dat is alles wat het wordt. Je doet het zo lang dat het verdwijnt. Het eist een grote tol op je gezondheid. Dat is de reden waarom we van die sportspullen op de set hebben. Omdat je in de beste vorm van je leven moet verkeren."

NieuwsFilm

meest populair