Dit is de opvolger van Milla Jovovich in de nieuwe 'Resident Evil'-film

Nee, geen Alice in de reboot. Wel Claire.

Bram de Groot 26 October 2021 22:30 in Algemeen
Na zes films kwam er met Resident Evil: The Final Chapter in 2016 een einde aan de Resident Evil-filmreeks. In die reeks was actrice Milla Jovovich het belangrijkste gezicht als Alice. In de aankomende reboot zien we haar niet, wel Claire.

En Claire, oftewel Claire Redfield, zal gespeeld gaan worden door Kaya Scodelario, bekend van haar rol als Teresa in de Maze Runner-filmreeks en als Carina Smyth in Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales uit 2017.

Claire is de jongere zus van STARS-lid Chris (Robbie Amell) en een studente die onderzoek doet naar de Umbrella Corporation. Claire zal uitgroeien tot het belangrijkste gezicht.

Een blik op Claire
Nu heeft Sony Pictures Entertainment een korte video online gezet waarin haar personage wordt toegelicht door regisseur Johannes Roberts ((47 Meters Down, The Strangers: Prey at Night)) en de actrice zelf.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City is vanaf 2 december te zien in de Nederlandse bioscoopzalen.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pascal08

Avatar

Ik zelf zou denken en het eerste deel anders aanpakken. Klein beginnen, focus op survival horror in het huis, zoals met Alien de spanning en de dreiging hoog maken. De tweede film zou je all out kunnen gaan a la Aliens achtig. Nu zie ik een mix van beide en misschien wel drie games in 1 film.

Draven

Avatar

Ik kijk uit naar deze film. Die andere RE-films waren voor de eerste paar delen wel leuk maar er moest echt een einde aan komen. Tijd voor een serieuze reboot met de juiste game-elementen.

Angelo1979

Avatar

Ga er maar vanuit als dit een succes wordt (misschien mag ik het niet zeggen maar mijn vertrouwen in game verfilmingen zijn nou niet zo zeer… hoe moet ik het zeggen… vertrouwd), dat ik zeer betwijfel, dat het flink uit gemolken gaat worden.

Prequel’s, sequel’s, spin-off’s, de hele mikmak,
wordt tot aan de ti*t uit gezogen.

Aangezien ze hier alweer
afwijken in de film, zal dat bij al het andere ook gebeuren.

Maar eerst eens zien of het wel wat wordt.

Ereptile

Avatar

@Pascal08, precies dat dus! Ze hadden voor de eerste film in de reboot-serie gewoon eerst moeten focussen op het Spencer Mansion Incident. Misschien zelfs nog Rebecca Chambers & Billy Coen kunnen introduceren ergens.

RE2 dan met Leon & Claire en RE3 back to back gefilmd met Jill Valentine & Carlos Oliveira. De remakes van RE2 en RE3 zijn gewoon geweldig gedaan. RE2 helemaal, RE3 had wat minpunten.

Q Jones18

Avatar

Resident Evil 2 tot 4 vond ik geweldige films

NieuwsFilm

meest populair