Kristen Stewart: "Ik heb maar vijf echt goede films gemaakt"

Kristen Stewart: "Ik heb maar vijf echt goede films gemaakt"

De actrice vindt maar zo'n 10% van haar eigen werk echt de moeite waard.

De nodige filmfanaten kijken met smart uit naar Kristen Stewart's nieuwste film, Spencer, waarvan de nodige mensen denken dat dit wel eens een van haar beste films zou kunnen worden. Stewart laat tijdens een recent interview weten dat dat niet erg moeilijk is, aangezien ze maar zo'n vijf echt goede films heeft gemaakt.

Zo zegt de actrice: "Van de ongeveer 45 of 50 films waarin ik heb meegespeeld, zijn er misschien maar vijf echt goed". Stewart vindt dat haar films met regisseur Olivier Assayas, Cloud of Sils Maria en Personal Shopper, tot haar beste werk behoren: "Ik zou mijn eigen filmografie nog eens moeten bekijken, maar er zijn slecht enkele uitschieters."

Geen spijt
Ondanks het feit dat Stewart dus vindt dat ze niet zo heel veel goede films heeft gemaakt, heeft ze maar van weinig keuzes spijt, al is dit wel al enkele keren voorgekomen. Zo vervolg ze: "Er is niets ergers dan middenin een shoot zitten om te beseffen dat het een slechte film wordt... Je kan er dan echter niks meer van zeggen".

"Dat is me wel een paar keer gebeurd, dat ik ja zij tegen een project maar er uiteindelijk spijt van had, want het was gewoon niet leuk om te doen."

Toen haar werd gevraagd aan welke films ze dan denkt, liet ze niks los: "Nee, dat ga ik niet doen. Ik ben niet gemeen en ga ook geen mensen zwartmaken".

NieuwsFilm

meest populair