Supreme Leader Snoke keert dan mogelijk toch terug

Supreme Leader Snoke keert dan mogelijk toch terug

In de Star Wars-sequels was Snoke niet bepaald lekker uitgewerkt.

De schurken in het vervolgfilms in de Skywalker Saga waren nou niet bepaald het beste onderdeel. Eigenlijk kon alleen Kylo Ren van Adam Driver het goed doen bij het publiek. Want zeg eerlijk... Captain Phasma, DJ, Emperor Palpatine en ook Supreme Leader Snoke. Je kunt ze vermakelijk vinden, maar het had een stuk beter gekund.

Nu lijkt Disney+ dan toch te werken aan de terugkeer van Snoke, het personage dat nog zo makkelijk zijn dood vond in Star Wars: The Last Jedi. Er werd door acteur Andy Serkis invulling gegeven aan de leider van de First Order en de meester van Kylo Ren.

Andy Serkis in Star Wars: Andor
Volgens Making Star Wars keert Serkis terug naar 'a galaxy far, far away' om een cameo te spelen in de serie Star Wars: Andor. Het wordt echter nog niet duidelijk of het gaat om een terugkeer als Supreme Leader Snoke of een ander personage.

Star Wars: Andor richt zich op het personage Cassian Andor van acteur Diego Luna, vijf jaar voor zijn avontuur in Rogue One: A Star Wars Story uit 2016. Er verschijnen twaalf afleveringen, ergens in 2022.



NieuwsFilm

meest populair