Netflix onthult trailer 'The Unforgivable' met 'Bird Box'-ster Sandra Bullock

Gebaseerd op de miniserie Unforgiven uit 2009.

Bram de Groot 27 October 2021 12:04 in Video
Een paar jaar geleden bundelden Netflix en actrice Sandra Bullock de krachten voor de film Bird Box. De film was een van de eerste grote successen voor de streamingdienst en nog altijd wachten we op het vervolg.

Nu komen de twee met The Unforgivable, gebaseerd op de Britse miniserie Unforgiven uit 2009 van schrijver Sally Wainwright en zender ITV. De regie lag in handen van Nora Fingscheidt, die je mogelijk kent van de Duitse succesfilm System Crasher uit 2019.

Eerste trailer The Unforgivable met Sandra Bullock
Hieronder de officiële trailer voor The Unforgivable en in het drama zie je ook rollen voor onder meer Vincent D'Onofrio, Jon Bernthal, Richard Thomas, Linda Emond, Aisling Franciosi, Rob Morgan en Viola Davis.


Vanaf 24 november op Netflix
In The Unforgivable komt Ruth Slater (Bullock) vrij uit de gevangenis na een straf te hebben uitgezeten voor een gewelddadig misdrijf. Ze keert terug in een maatschappij die weigert haar verleden te vergeven.

Ze wordt streng veroordeeld op de plek die ze ooit haar thuis noemde en haar enige hoop op redding is het vinden van haar vervreemde jongere zus die ze heeft moeten achterlaten.1 Reactie

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

David Mills

Avatar

Ziet er goed uit. Ik zie Sandra Bullock namelijk liever in serieuzer rollen zoals The Blind side (haar beste film), ,Crash, Gravity, A time to kill en Birdbox.

NieuwsFilm

meest populair