Regisseur onder een douche van duizenden liters bloed op foto's 'Evil Dead Rise'

Regisseur onder een douche van duizenden liters bloed op foto's 'Evil Dead Rise'

Het filmen is klaar...

De opnames van Evil Dead Rise zitten erop. Om dit te vieren, heeft regisseur Lee Cronin een aantal nogal bloederige foto's van zichzelf van achter de schermen gedeeld op zijn social media.

"Acht maanden, één Covid lockdown, 6500 liter bloed en meer herinneringen dan mijn hersenen kunnen verwerken. Het is een wrap. Bedankt Nieuw-Zeeland, het was geweldig. Tijd om naar huis te gaan en dit beest samen te snijden", schrijft hij. Bekijk de kiekjes hieronder:


De filmmaker is te zien terwijl hij onder het (nep)bloed zit, evenals enkele met bloed besmeurde schoenen en een bebloede schoenafdruk.

Korte synopsis
Cronin schrijft en regisseert de horrorsequel terwijl veteranen Sam Raimi en Bruce Campbell beide dienen als uitvoerende producenten.

We volgen een ​​vermoeide jonge vrouw die een bezoek brengt aan haar oudere zus welke in haar eentje drie kinderen opvoedt in een krap appartement. Hun hereniging wordt afgebroken door de ontdekking van een mysterieus boek diep in de ingewanden van het gebouw.

Evil Dead Rise ziet af van de bioscoop en deze gaat rechtstreeks naar streaming op HBO Max. De release staat gepland voor ergens in 2022.

NieuwsFilm

meest populair