Gaaf! Van deze horrorfranchise verschijnt binnenkort een videogame

Gaaf! Van deze horrorfranchise verschijnt binnenkort een videogame

En dan mag je zelf gaan proberen te overleven...

Als je genoten hebt van A Quiet Place (2018) en je altijd al hebt afgevraagd hoe het zou zijn om te moeten overleven in een wereld waarbij je muisstil moet zijn, dan krijg je binnenkort de kans.

Deze week werd namelijk een nieuwe videogame aangekondigd die zich afspeelt in hetzelfde universum als dat van A Quiet Place.

De game, gemaakt door Saber Interactive, iLLOGIKA en EP1T0ME, zal naar verwachting ergens in het voorjaar van 2022 worden uitgebracht.

Platforms zijn nog niet bevestigd. Op de website die onlangs live is gegaan, staat enkel nog maar het logo die identiek is aan de filmtitel.

Van grote scherm naar beeldscherm
Een korte beschrijving noemt het "een angstaanjagende nieuwe ervaring", wat suggereert dat het horroraspecten zal hebben precies zoals je die zou verwachten, gezien waar het op gebaseerd is.

Het zegt verder ook dat men "een overlevingsmissie speelt met dezelfde spanning, emotie en drama waar de franchise tot nu toe bekend om staat". Dit betekent dus dat de game zich concentreert op een origineel verhaal en geen hervertelling wordt van A Quiet Place of Part II.

NieuwsFilm

meest populair