Gaaf! Van deze horrorfranchise verschijnt binnenkort een videogame

En dan mag je zelf gaan proberen te overleven...

Arjen Rooseboom 27 October 2021 14:07 in Algemeen
Als je genoten hebt van A Quiet Place (2018) en je altijd al hebt afgevraagd hoe het zou zijn om te moeten overleven in een wereld waarbij je muisstil moet zijn, dan krijg je binnenkort de kans.

Deze week werd namelijk een nieuwe videogame aangekondigd die zich afspeelt in hetzelfde universum als dat van A Quiet Place.

De game, gemaakt door Saber Interactive, iLLOGIKA en EP1T0ME, zal naar verwachting ergens in het voorjaar van 2022 worden uitgebracht.

Platforms zijn nog niet bevestigd. Op de website die onlangs live is gegaan, staat enkel nog maar het logo die identiek is aan de filmtitel.

Van grote scherm naar beeldscherm
Een korte beschrijving noemt het "een angstaanjagende nieuwe ervaring", wat suggereert dat het horroraspecten zal hebben precies zoals je die zou verwachten, gezien waar het op gebaseerd is.

Het zegt verder ook dat men "een overlevingsmissie speelt met dezelfde spanning, emotie en drama waar de franchise tot nu toe bekend om staat". Dit betekent dus dat de game zich concentreert op een origineel verhaal en geen hervertelling wordt van A Quiet Place of Part II.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Ik hoop dat er een Quiet Mode is.
Met koptelefoon op…
Op eens rrrrrr

Jayson Gerards

Avatar

Ben ik de enige die denkt dat die foto op een demoon van Stranger Things seizoen 2 lijkt?

Allaround movielover

Avatar

En dan hoop ik ook dat er zo optie bij zit die alien isolatian dat het geluid in je huis ook word opgenomen en hoort die iets komen ze ook op je af

Dun123can456

Avatar

@jayson Gerards

Dacht ik ook

KeesjeNL

Avatar

@ Allaround movielover

Stond dat standaard aan op de PC? Ik had namelijk best last van de hoge moeilijkheidsgraad bij dat spel, waarschijnlijk door mijn eigen gegil begrijp ik nu van jou..

NieuwsFilm

meest populair