Daniel Craig heeft advies voor zijn opvolger als James Bond

Daniel Craig heeft advies voor zijn opvolger als James Bond

En niet zomaar advies.

De tijd van Daniel Craig als de iconische Britse spion James Bond is officieel voorbij. En hoewel No Time to Die nog altijd goede zaken doet in de bioscoop, kijken fans al vooruit naar wie diens opvolger wordt in de franchise.

Craig was gedurende een kleine 15 jaar te zien in de rol en zijn vertrek uit de franchise zorgt voor grote schoenen die gevuld moeten worden. In een interview heeft hij opvallend advies.

Advies voor nieuwe 007
Daniel Craig was te gast bij de Straight From the Hart-podcast en had advies voor z'n opvolger: "Er zijn meerdere dingen die ik zou zeggen. Maar ik bedoel, het belangrijkste is: ben niet shit."

Gelukkig heeft Craig ook wat ander advies voor de volgende acteur. Hij hoopt vooral dat die zijn eigen draai geeft aan het personage:

"Ik zou zeggen dat je de rol moet grijpen en dan je eigen moet maken," aldus Craig. "Ik denk dat je zo door moet gaan. Ik bedoel, ik wijdde mij er zoveel mogelijk aan als maar kon en heb vervolgens echt geprobeerd de rol op te tillen. Ik heb 'm hopelijk op een goede plek achter gelaten en hoop dat de volgende persoon hem nog een stapje verder kan brengen. Het is een buitengewone franchise, met naar mijn mening nog veel verhalen om te vertellen."

NieuwsFilm

meest populair