Nieuwe trailer 'House of Gucci' met Lady Gaga en Adam Driver

Nieuwe trailer 'House of Gucci' met Lady Gaga en Adam Driver

De tweede film van Ridley Scott van 2021 draait volgende maand in de bioscopen!

Een nieuwe teaser-trailer voor House of Gucci heeft vandaag zijn weg online gevonden. In de teaser staat de op bloed beluste Patrizia Reggiani centraal. Reggiani wordt gespeeld door niemand minder dan Lady Gaga in de misdaad-biopic.

House of Gucci is gebaseerd op het boek The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed uit 2001. Het verhaal speelt zich af in 1995 en laat de gebeurtenissen zien die voorafgingen aan de moord op Maurizio Gucci (Adam Driver), het hoofd van het iconische Italiaanse modehuis, door diens ex-vrouw Reggiani.

De cast van House of Gucci is er een om van te smullen. Naast Gaga en Driver zijn er in de film rollen weggelegd voor acteurs als Jared Leto, Jeremy Irons, Salma Hayek en Al Pacino.

De film was al zeker 15 jaar in ontwikkeling toen Ridley Scott tekende voor de regie ervan. In de vroegste fase gingen er geruchten dat Angelina Jolie en Leonardo DiCaprio de rollen van Reggiani en Gucci zouden spelen. Dit werd gevolgd door geruchten dat Scotts dochter Jordan Scott zou gaan regisseren met Penélope Cruz als hoofdrolspeler, maar ook een versie met Wong Kar-Wai als regisseur en Margot Robbie als Reggiani. De versie van de cast waarmee we uiteindelijk zijn geëindigd is trouwens ook niet misselijk te noemen.

House of Gucci draait vanaf 25 november a.s. in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair