Veelbelovende beelden uit 'West Side Story' van Steven Spielberg

Veelbelovende beelden uit 'West Side Story' van Steven Spielberg

María is blij in New York. Gringo Tony wordt verliefd.

Nog altijd heeft misschien wel 's werelds meest getalenteerde en veelzijdigste regisseur Steven Spielberg het tempo er flink inzitten. Zijn nieuwste film West Side Story had verleden jaar al moeten verschijnen en er komt daarna alweer een andere film van hem aan.

De volgende film van Spielberg heet The Fabelmans, een fantasierijke semi-biografische film over de jeugd van de regisseur zelf. De "biopic" moet in 2022 verschijnen, met rollen voor Michelle Williams, Seth Rogen en Paul Dano.

Maar eerst krijgen we dus nog West Side Story waarin de tieners Tony (Ansel Elgort) en María (Rachel Zegler) verliefd worden, ondanks banden met rivaliserende straatbendes, de Jets en Sharks, in New York City in de jaren vijftig.

Sneak peek West Side Story
Nu is een sneak peek online verschenen via 20th Century Studios voor de film die een script heeft van Pulitzer Prize en Tony Award-winnaar Tony Kushner. Vanaf 9 december in de Nederlandse bioscopen.


Twee nieuwe posters West Side Story
En hieronder zie je ook nog twee nieuwe affiches voor de nieuwe West Side Story die eigenlijk al verleden jaar december in de bioscopen had moeten verschijnen.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair