Bioscoophit 'Dune' is zeer binnenkort ook thuis op de bank te kijken!

Bioscoophit 'Dune' is zeer binnenkort ook thuis op de bank te kijken!

En dat is sneller dan je zou verwachten.

Deze week goed nieuws voor de fans van Denis Villeneuve's sterk ontvangen verfilming Dune. Legendary Entertainment en Warner Bros. kondigden namelijk het vervolg Dune: Part Two officieel aan voor 2023.

Maar dat betekent niet dat je niet (nog een keer) kunt genieten van Dune: Part One met Paul Atreides van acteur Timothée Chalamet als voornaamste gezicht. De film draait nog hier en daar in de bioscoop en zal snel ook via Video on Demand te zien zijn.

Dune ook thuis te zien
Dune is vanaf 1 november op PVOD & PEST te bekijken via Pathé Thuis, Ziggo, KPN, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox en Rakuten TV. Hieronder een promo voor de Nederlandse thuisrelease.


Dune: Part One
Het mythische en emotioneel geladen heldenepos Dune vertelt het verhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman met een grootse lotsbestemming, die naar de gevaarlijkste planeet in het universum moet reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen.

Op de planeet komen kwaadwillende krachten in conflict met elkaar naar aanleiding van de exclusieve voorraad van de kostbaarste grondstof ooit (een middel om het grootste potentieel van de mensheid te ontgrendelen). Alleen degenen die hun angst weten te overwinnen, zullen overleven.

NieuwsFilm

meest populair