Problemen voor 'Aquaman and the Lost Kingdom' na coronabesmetting Jason Momoa

Problemen voor 'Aquaman and the Lost Kingdom' na coronabesmetting Jason Momoa

De hoofdrolspeler schijnt corona te hebben.

De Britse tabloid The Sun meldt dat Aquaman and the Lost Kingdom-acteur Jason Momoa in quarantaine zit, nadat hij positief testte op het coronavirus. Dat terwijl hij nu druk zou moeten zijn met de opnames van de film.

Daarmee heeft Warner Bros. mogelijk een grote tegenslag om mee te dealen. Eerder zag de filmstudio de opnames van The Batman meerdere keren stilgelegd worden vanwege coronabesmettingen, wat elke keer weer flink wat geld kost. En dat geldt nu dus ook.

Koppijndossier
Momoa zou volgens The Sun zijn besmetting opgenomen hebben tijdens de opnames in Hertfordshire in Engeland. Warner Bros. stuurt aan op het voorkomen van meer besmettingen.

"Jason voelt zich gelukkig goed en zit in quarantaine," aldus een anonieme bron tegenover de tabloid. "Maar het is echt een hoofdpijndossier voor de filmbazen, die zich zorgen maken over vertragingen in de opnameplanning."

"Natuurlijk is de veiligheid van iedereen die aan de film werkt het belangrijkste en wordt iedereen regelmatig getest. Ze hopen dat het iets eenmaligs is en ze door kunnen met de productie terwijl Jason kan herstellen."

De film Aquaman and the Lost Kingdom staat gepland voor release halverwege december 2022.

NieuwsFilm

meest populair