Deze thriller van Netflix domineert alle andere films

Deze thriller van Netflix domineert alle andere films

Dit zijn de succesvolste films op streamingdiensten.

Verleden week werd duidelijk dat eind september de film Intrusion met onder meer Freida Pinto en Logan Marshall-Green erg dominant was op streaming. Nu is de film bekend die daarna heer en meester was.

Het blijk dat de Netflix-thriller The Guilty met vooral Jake Gyllenhaal (Okja, Velvet Buzzsaw) het best werd bekeken van alle films die er via streaming worden aangeboden.

De partij Nielsen, die onderzoek doet naar kijkcijfers, meent dat de thriller van regisseur Antoine Fuqua (Infinite, The Magnificent Seven) in de periode 27 september tot 3 oktober het best werd bekeken. De film werd maar liefst 469 miljoen minuten afgespeeld via Netflix.

Andere topfilms: My Little Pony
The Guilty kwam overigens pas op 1 oktober beschikbaar op Netflix en dat maakt de kijkcijfers des te indrukwekkender. Andere goed bekeken films in die periode waren The Starling, Grown Ups en Hocus Pocus.

Op de tweede plaats eindigde echter My Little Pony: A New Generation, ook van Netflix, met "slechts" 70 miljoen minuten. Heb jij een of meer van bovenstaande titels recent gestreamd?



NieuwsFilm

meest populair