Dit MCU-personage krijgt een radicaal andere toekomst vanaf 'Captain America 4'

Dit MCU-personage krijgt een radicaal andere toekomst vanaf 'Captain America 4'

Of is de 'Thunderbolts'-film eerder?

Het terugkerende personage Bucky Barnes (Sebastian Stan) a.k.a. The Winter Soldier kan wel eens een radicaal andere toekomst krijgen met Captain America 4 en misschien gebeurt dit al eerder met de aangekondigde Thunderbolts-film van Phase 4 in het Marvel Cinematic Universe.

Met laatstgenoemde zou hij hierdoor eerst dichter bij Baron Zemo komen voordat hij herenigd wordt met Sam Wilson (Anthony Mackie). Bucky is altijd verbonden geweest met de 'Captain America'-mantel en was degene die continu aan de zijde van Steve Rogers stond.

Via de verhaallijn in Thunderbolts kan het nu de eerste keer zijn dat Bucky zijn eigen weg kan banen in de moderne wereld, zonder hierbij in de schaduw te blijven staan van Rogers of Wilson.

Prominentere rol
De meest bekende ontmoeting met de Thunderbolts zag de Winter Soldier als de leider van het team terwijl hij probeerde Kobik te besturen, een krachtige personificatie van de Cosmic Cube (in de films omgedoopt tot de Tesseract).

De groep was samengesteld uit Moonstone, Atlas, Fixer, MACH-X en Kobik zelf. Hoewel hun samenwerking kort was, kruisten ze het pad van het Squadron Supreme, de Inhumans en Baron Zemo's supersoldaten, de Masters of Evil, die er uiteindelijk in slaagden de leden uit elkaar te drijven.

NieuwsFilm

meest populair