Scifi-film 'Finch' met stervende Tom Hanks krijgt opvallende First Look

Finch over Hanks, de hond Goodyear en een robot.

De laatste drie films van acteur Tom Hanks verschenen direct op streaming en ook zijn volgende film debuteert op een streamingdienst. Over een paar dagen staat namelijk het sciencefictiondrama Finch (eerder bekend onder de titel BIOS) op Apple TV+.

De eerdere films van Hanks die op streaming verschenen zijn de oorlogsfilms Greyhound (Apple TV+), de western News of the World (Netflix) en ook in Borat Subsequent Moviefilm (Amazon Prime Video) was de Oscarwinnaar te zien.

First Look-video Finch
"Een episch avontuur staat voor de deur. Maak kennis met Finch, een man die zijn onconventionele familie meeneemt op de reis naar hoop en menselijkheid," valt er op YouTube te lezen bij onderstaande First Look-video.

Finch van regisseur Miguel Sapochnik (Game of Thrones, Repo Men) en ook met onder meer Caleb Landry Jones, Samira Wiley, Laura Harrier en Skeet Ulrich staat vanaf 5 november op Apple TV+.


In Finch ontmoeten we dus Finch van Hanks. Hij is een robotica-ingenieur en één van de weinigen die een wereldwijde ramp heeft overleefd. Zijn kostbaarste bezit is zijn hond Goodyear, waarvoor hij door het vuur gaat.

Nu de wereld is geruïneerd en levensmiddelen langzamerhand een zeldzaam goed zijn, weet hij dat hij niet lang meer zal leven. Om ervoor te zorgen dat Goodyear in goede handen belandt, bouwt hij een robot om over hem te waken.

NieuwsFilm

meest populair