Zack Snyder regisseerde één 'Army of Thieves'-scène en wel deze

Zack Snyder regisseerde één 'Army of Thieves'-scène en wel deze

Army of the Dead-maker Snyder bemoeide zich met de prequel.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Army of Thieves is de tweede film in Zack Snyder's zombiefranchise voor Netflix. Nu blijkt dat de film een belangrijke scène heeft die door Snyder zelf geregisseerd is. Voor de rest van de film is acteur Matthias Schweighöfer verantwoordelijk.

Hoewel Army of Thieves onderdeel is van de zombiefranchise van Snyder, laat de film verrassend weinig van de mensetende monsters zien. Dat komt omdat we in deze film Dieter volgen, een bankmedewerker die in Duitsland gerekruteerd wordt voor een reeks gedurfde bankovervallen.

Army of Thieves-scène
In de laatste scène van Army of Thieves leeft Dieter in de Verenigde Staten, waar hij een slotenmakerij heeft en leeft onder de naam Ludwig Dieter. We zien hoe Scott Ward en Maria Cruz hem rekruteren om met hen mee te gaan naar Las Vegas.

Die scène komt grotendeels uit Army of the Dead, maar er zit net wat meer dialoog aan vast. En dat moment blijkt door Snyder zelf geregisseerd te zijn.

Dankzij Army of Thieves weten we nu meer over de motivatie van Dieter om zich bij de huurlingen te voegen. De kans is verder groot dat we Dieter meer gaan zien in de franchise, zoiets beloofde Snyder namelijk recent nog.

NieuwsFilm

meest populair