Vette beelden 'Resident Evil: Welcome to Raccoon City' tonen Jill Valentine in actie

Vette beelden 'Resident Evil: Welcome to Raccoon City' tonen Jill Valentine in actie

Hannah John-Kamen (Ready Player One) speelt Valentine in de reboot van de franchise.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City bereikt over precies een maand de Nederlandse bioscopen, maar tot die tijd worden we warm gehouden met een hoop trailers en featurettes.

In de nieuwste van deze featurettes ligt de focus op het populaire game-personage Jill Valentine, dat in de reboot van de franchise wordt gespeeld door de getalenteerde Hannah John-Kamen.

Onderstaande video laat zien dat Jill goed is met vuurwapens, sandwiches steelt en een stukje dialoog heeft dat doet denken aan een bekend moment uit cult-horrorfilm The Return of the Living Dead.

Een goede Resident Evil?
Naast John-Kamen als Jill Valentine zien we in de film Kaya Scodelario als Claire Redfield, Robbie Amell als haar broer Chris, een lid van STARS die het mysterieuze Spencer-landhuis moet onderzoeken. Wanneer Chris en zijn team vermist raken, gaat Claire op zoek naar haar broer. Een gruwelijke ontdekking staat haar te wachten... Avan Jogia speelt op zijn beurt de rol van Leon S. Kennedy, Tom Hopper zien we als Albert Wesker en Lily Gao als Ada Wong.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City draait vanaf 2 december a.s. in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair