Dit is de grote kerstfilm van Netflix in 2021

Dit is de grote kerstfilm van Netflix in 2021

A Boy Called Christmas moet je hart gaan stelen deze kerst.

Met de zeer succesvolle animatiefilm Klaus had Netflix in 2019 een enorme hit tijdens de feestdagen. De film werd zelfs genomineerd voor een Oscar voor Beste animatiefilm. Dit jaar komt Netflix uiteraard weer met een kerstfilm.

En die kerstfilm heet A Boy Called Christmas of in het Nederlands Een jongen met de naam Kerstmis. De regie kwam van Gil Kenan die je mogelijk kent van City of Ember en de Poltergeist-remake.

Trailer A Boy Called Christmas
De film gaat over de jongen Nikolas, gespeeld door Henry Lawfull (Les Misérables). Hij begint aan een buitengewoon avontuur in het besneeuwde noorden. Zijn vader is daar op zoek naar het legendarische dorp Elfhelm waar elven leven. Met een eigenzinnig rendier genaamd Blitzen en een trouwe muis als huisdier, ondervindt Nikolas al snel zijn lot en bewijst hij dat niets onmogelijk is.

Hieronder zie je de volledige trailer voor de film die gebaseerd is op het gelijknamige boek uit 2015 van schrijver Matt Haig.


Er zijn ook rollen voor onder meer Toby Jones, Sally Hawkins, Kristen Wiig, Michiel Huisman, Zoe Colletti, Stephen Merchant (stem), Joel Fry, Rune Temte, Jim Broadbent en Maggie Smith. Vanaf 24 november staat A Boy Called Christmas op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair