DiCaprio, Lawrence én Chalamet op foto Netflix-film (en aanstaande hit?) 'Don't Look Up'

DiCaprio, Lawrence én Chalamet op foto Netflix-film (en aanstaande hit?) 'Don't Look Up'

De streaminggigant lijkt weer flink te gaan scoren met deze film!

Een Netflix-film waar heel wat filmfanaten naar uitkijken is zonder twijfel Don't Look Up. Heel erg gek is dit niet. De regisseur is Adam McKay, o.a. bekend van The Big Short en Vice. Voor de film wist hij een weergaloze cast te verzamelen. Een paar sterren zijn hieronder samen op een foto uit de film te zien.

Het gaat hier om hoofdrolspeler Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence. Timothée Chalamet speelt ook mee in de film en is eveneens in het onderstaande kiekje te zien, waarin ze samen boodschappen doen in een supermarkt, die verlaten lijkt te zijn.


Bekijk de afbeelding

Verhaal
DiCaprio en Lawrence spelen twee astronomen, die erachter komen dat een gigantische komeet op de aarde afkomt. Vervolgens gaan ze op een mediatournee op iedereen te waarschuwen, maar dit blijkt heel wat lastiger dan gedacht, aangezien lang niet iedereen ze gelooft.

Buiten deze drie sterren worden andere belangrijke rollen ingevuld door Jonah Hill, Meryl Streep, Mark Rylance, Cate Blanchett, Ron Perlman, Tyler Perry én Ariana Grande.

Leuk loonstrookje
Normaal gesproken zijn DiCaprio en Lawrence alleen maar te zien in grote projecten die uitkomen in de bioscoop, maar de streaminggigant heeft ook deze twee sterren te weten overtuigen.

Ondanks het feit dat de beroemdheden geen box-office bonussen zullen krijgen voor Don't Look Up, werden ze wel dik betaald. DiCaprio kreeg namelijk 30 miljoen dollar betaald, terwijl Lawrence 'het moest doen' met 25 miljoen dollar.

NieuwsFilm

meest populair