Indrukwekkende prestatie van Netflix-film 'Army of Thieves'

Indrukwekkende prestatie van Netflix-film 'Army of Thieves'

Zack Snyder viert het succes van Army of Thieves.

Army of Thieves is de nummer één film op Netflix. De komedie ging afgelopen vrijdag in première op de streamingdienst en duikt in het verhaal van Ludwig Dieter, het personage van acteur Matthias Schweighöfer.

De film Army of Thieves is geregisseerd door diezelfde Schweighöfer, en mede geproduceerd door franchisebedenker Zack Snyder. De ontvangst van Army of Thieves is verder positief en het lijkt erop dat er nog een film in zal zitten. We horen via Snyder namelijk hoe bijzonder goed de film het wel niet doet!

Army of Thieves-prestaties
Snyder schrijft op Twitter dat Army of Thieves in meer dan 90 landen helemaal bovenaan de toplijst van Netflix staat. Een mooie prestatie, waarmee het nu vooral afwachten is wat de film voor vervolg krijgt.

Check hieronder de Tweet van Snyder:



Army of Thieves is de tweede film in de Army of-franchise van Snyder, die hij voor Netflix ontwikkelt. Zo krijgen we straks ook een vervolgfilm, die de naam Planet of the Dead heeft gekregen en wordt er druk gewerkt aan een serie die dieper in de oorsprong van de zombie-uitbraak duikt.

NieuwsFilm

meest populair