Aftakeling van Marvel begonnen? 'Eternals' definitief "rotten" onder critici

Laten we hopen dat het publiek redding biedt...

Het heeft 26 films geduurd, maar het Marvel Cinematic Universe lijkt nu toch echt een serieus slippertje te hebben gemaakt met Eternals welke kritisch gezien officieel lager scoort dan een voldoende op de beruchte Tomatometer van Rotten Tomatoes.

Hoe meer recensies er zijn geteld, hoe dieper de film van Chloé Zhao wegzakt en de laagst gewaardeerde MCU-titel steviger wordt.

Met een beoordeling van 58% is de status van Eternals sinds afgelopen weekend definitief "rotten" onder critici, maar uiteindelijk is de mening (en portemonnee) van het publiek natuurlijk het belangrijkste.

Matiger dan Iron Man 2 en Thor: The Dark World
Zo deed de magere score van 61% onlangs Venom: Let There Be Carnage ook geen pijn. Toch is een rotte status niet wat je wilt als studio, want het kan leiden tot verminderde interesse van de neutrale bioscoopbezoeker.

Zeker het jarenlang onaantastbare MARVEL is dit niet gewend en het is jammer dat uitgerekend Eternals, die veel frisse ideeën en diversiteit naar het MCU lijkt te brengen, op deze manier een valse start beleeft.

NieuwsFilm

meest populair