Eindelijk weer een goede update rond 'Sister Act 3'

Eindelijk weer een goede update rond 'Sister Act 3'

Tyler Perry is druk bezig met het scenario.

Tyler Perry bevestigt dat hij begonnen is met het schrijven van het langverwachte Sister Act 3. In de film keert Whoopi Goldberg nog eens terug als nachtclubzangeres Deloris Van Cartier, die een tijdje bij nonnen ging schuilen, om niet gedood te worden door de maffia.

De eerste film was in de jaren negentig een grote hit. Zodanig dat deze een vervolg kreeg in 1993. Maar ondanks vele geruchten over een tweede vervolg, kwam Sister Act 3 er maar niet. Dat was tot Sister Act 3 in december 2020 aangekondigd werd, tijdens de Disney Investors Day.

Sister Act 3-status
Tijdens een interview met The Hollywood Reporter vertelde Tyler Perry dat het scenario geschreven wordt. Hij is heel blij met "onze ongelofelijke regisseur" in de vorm van Tim Federle, die ook voor Disney de serie High School Musical bedacht.

Perry vertelde ook heel erg uit te kijken naar de film, samen met Whoopi Goldberg:

"Het scenario wordt op dit moment geschreven en ik ben de producent hiervan - ik regisseer de film niet," aldus Perry. "We hebben een ongelofelijke regisseur aan boord en Whoopi kijkt er enorm naar uit. Ik denk dat dit precies is wat het land nodig heeft. We hebben zo'n feel-good moment nodig in de bioscopen, waarbij je denkt: 'Oh mijn god, ik ging hier zingend weg'. Dat hoop ik te bereiken."

NieuwsFilm

meest populair