'Jungle Cruise 2' met Dwayne Johson en Emily Blunt belooft nu al veel goeds

'Jungle Cruise 2' met Dwayne Johson en Emily Blunt belooft nu al veel goeds

Dwayne Johnson en Emily Blunt keren beiden terug in de vervolgfilm.

Disney-film Jungle Cruise krijgt een vervolg. De creatieve geesten achter de eerste film werken nu druk aan een voortzetting van het de avonturenfilm met Dwayne Johnson en Emily Blunt.

Zowel Johnson als Blunt keren terug voor Jungle Cruise 2, evenals regisseur Jaume Collet-Serra. Producent Hiram Garcia vertelt op de rode loper van Red Notice hoe het ervoor staat met de film.

Het gaat goed
Variety sprak met Hiram Garcia over de film en de productie ervan. Volgens Garcia hebben zowel Johnson als Blunt "briljante" ideeën voor het vervolg en gaat het werk rustig door.

"We ontwikkelen de film nu, en proberen het verhaal goed te krijgen," begon Garcia. "We houden ervan om Jaume lekker druk te houden. Hij bevindt zich nu in de postproductie van Black Adam, en bemoeit zich met het Jungle Cruise-gebeuren. Dat gaat dus goed verder."

En dat gaat heel voorspoedig. "Wat zo leuk is, is dat DJ en Emily zo betrokken zijn en echt briljante ideeën hebben over de richting die we met hun personages moeten inslaan. Dus we werken heel hard aan het vervolg. En geloof mij: alles wat ik kan zeggen, is dat het een grote prioriteit voor ons is en voor Disney. We werken eraan en het gaat voorspoedig."

NieuwsFilm

meest populair