'Baby Driver'-fan? Dan heeft Edgar Wright slecht nieuws

'Baby Driver'-fan? Dan heeft Edgar Wright slecht nieuws

Hij wil mogelijk geen vervolg regisseren.

Sinds Baby Driver in 2017 een box office succes bleek en genomineerd werd voor drie Academy Awards, wordt er gesproken over de mogelijkheid een vervolg te maken.

Hoewel regisseur Edgar Wright tot nu toe nooit een vervolg op een van zijn films maakte, vertelde hij over de mogelijkheid van zo'n vervolg. Hoewel hij op verzoek van de filmstudio een scenario ontwikkelt voor een tweede avontuur rond Baby Driver, lijkt hij het niet zo te zien zitten die film zelf te regisseren.

Baby Driver-vervolg
"Ik denk niet dat ik ooit tweemaal hetzelfde gedaan heb," begon Wright. "De reden waarom ik Last Night in Soho maakte, was omdat rond die tijd Baby Driver uit kwam, en ik veel druk ervaarde om direct aan de slag te gaan met een vervolg."

Dat vervolg maakte Wright niet. "Ik was er niet klaar voor om weer hetzelfde verhaal te maken en besloot bewust in een andere versnelling te gaan. Het idee om er nog zo een te maken was niet interessant, want zoals je weet duurt het twee jaar om een film te maken en door de pandemie zelfs langer. Je moet het dus echt willen."

Recent bevestigde Wright dat hij drie versies van het scenario van Baby Driver 2 ontwikkeld had. Wanneer die film er komt, en of hij die maakt, is dus nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair