'Donkey Kong' krijgt zijn eigen film

'Donkey Kong' krijgt zijn eigen film

Seth Rogen is te horen als de King Kong van Nintendo.

Even geleden werd bekend dat er wordt gewerkt aan een animatiefilm over Super Mario Bros. en er zullen heel wat grote sterren hun stem lenen aan de bekende gamefiguurtjes. Nu wordt duidelijk dat er in ieder geval één spin-off komt.

In Super Mario Bros. zal Seth Rogen (Sausage Party, Kung Fu Panda) de stem inspreken van Donkey Kong. Nu meldt Giant Freakin Robot dat Rogen heeft getekend voor de spin-off rond het personage. Ook deze animatiefilm komt van Illumination.

Super Mario Bros. en Donkey Kong
De wisselend betrouwbare website meldt dat Fred Armisen waarschijnlijk ook terugkeert in de spin-off. Hij spreekt in de Mario Bros.-film de stem in van Cranky Kong.

In de Mario Bros. film komen de stemmen ook van onder meer Chris Pratt als Mario, Anya Taylor-Joy als Princess Peach, Charlie Day als Luigi, Jack Black als Bowser en Keegan-Michael Key als Toad. De animatiefilm komt van het duo Aaron Horvath en Michael Jelenic.

De productie voor Super Mario Bros., die nog een officiële titel moet krijgen, is al gestart en de release staat gepland voor december 2022.

NieuwsFilm

meest populair