Hoe de man van Kristen Bell haar verstopte melkklier heeft ontstopt: "Niet leuk"

Hoe de man van Kristen Bell haar verstopte melkklier heeft ontstopt: "Niet leuk"

Dax Shepard vertelt zijn versie van deze opvallende anekdote.

Dax Shepard heeft zijn vrouw Kristen Bell ooit moeten helpen met het 'ontstoppen' van een verstopte melkklier. Dat heeft hij verteld in The Drew Barrymore Show.

Borstontsteking, waarbij de melkklieren ontstoken en verstopt zijn, komt vooral voor in de eerste weken na de bevalling. Blijkbaar is dit probleem gewoon thuis op te lossen, zo weet Shepard.

"Laten we zeggen dat ik de verstopte melkklier heb ontstopt en ik wil het aan ieders verbeelding overlaten hoe ik dat precies heb gedaan", vertelt hij aan Barrymore. "Laat ik ook nog zeggen dat zoiets niet makkelijk is, noch fijn. Al levert het natuurlijk een goed gevoel op omdat je je partner hebt kunnen helpen".

Bell onthulde eerder haar versie van dit toch enigszins opvallende verhaal al en gaf wel gewoon alle details. "Ik zei hem dat hij er niet zo moeilijk over moest doen en het er gewoon uit moest zuigen", zei ze er twee jaar geleden over in een podcast.

"Hij had een beker naast hem staan waar hij het er steeds in spuugde", schetste ze het beeld. "Ik denk dat ik nog nooit zo verliefd ben geweest in m'n leven", concludeerde ze destijds met een lach.

NieuwsFilm

meest populair