Het is ongelooflijk maar waar; Bruce Willis maakt weer eens een vervolgfilm!

Het is ongelooflijk maar waar; Bruce Willis maakt weer eens een vervolgfilm!

Terwijl het eerste deel nog moet uitkomen...

Een trilogie maken voordat er ook maar één film is uitgebracht? Zoiets kan je misschien doen als de naam van jouw studio MARVEL is, maar met de steeds vermoeiender ogende en slechter acterende Bruce Willis als hoofdrolspeler moet je het maar durven.

De opnames van de actiefilm Fortress zitten er inmiddels op en de film komt ergens volgend jaar (ongetwijfeld gelimiteerd of op VOD) uit.

Hoewel dat waarschijnlijk al niet veel soeps gaat opleveren, begint men binnenkort met de opnames van Fortress 2, waarvoor Willis uiteraard terugkeert naast zijn (tegenwoordig) nieuwe vaste co-star Chad Michael Murray en er zijn zelfs plannen voor een derde deel. Dat moet toch wel een uniek en origineel concept zijn!

Nee hoor, inspiratieloze boel
Nu is een eerste afbeelding van de sequel vrijgegeven welke je hieronder kunt bekijken. Fortress 2 zal draaien om een ​​uiterst geheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren.

Voorloper Fortress vertelt over een ​​groep criminelen die wraak willen nemen op... iets of iemand? En dit dwingt natuurlijk een gepensioneerde officier en zijn zoon om de boel even te komen redden.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair