'Black Adam' zit vol met moorden en wordt heel hard

'Black Adam' zit vol met moorden en wordt heel hard

De film met Dwayne Johnson krijgt een grof randje.

Black Adam-producent Hiram Garcia belooft dat de DC-film met Dwayne Johnson in de hoofdrol enorm veel slachtoffers zal laten zien.

Het verhaal van de film is nog niet bekend, al weten we wel dat het idee is dat de machtsbalans binnen het DC Extended Universe op z'n kop wordt gezet. Superman is niet langer zomaar de sterkste in het universum. In deze nieuwe film leren we Black Adam kennen, gespeeld door Johnson, en een antiheld met enorme krachten.

Dodelijke antiheld
Dat Black Adam dodelijk is, zagen we al in de eerste teaser. Daarin was te zien hoe Black Adam na jaren ontwaakte uit zijn sluimer, en meteen iemand doodde met zijn bliksem.

Daarmee is de toon alvast gezet en kunnen we ervan uitgaan dat Black Adam een grove antiheld wordt. En zoiets bevestigt nu ook producent Garcia:

"Black Adam is edgy, niet waar? Dus het wordt een PG-13 film, een beetje die doet denken aan The Dark Knight, dat ook de grenzen van wat PG-13 is en kan zijn verlegde. Ik denk dat we dat met Black Adam ook heel duidelijk doen. Er vallen heel wat slachtoffers in onze film."

NieuwsFilm

meest populair