'Army of the Dead'-vervolg klinkt wel heel erg raar

'Army of the Dead'-vervolg klinkt wel heel erg raar

Met alternatieve dimensies en portalen?

Army of the Dead was al behoorlijk gek om te zien, met z'n alien-zombies en verschil tussen alfazombies en de 'reguliere' variant. Maar het lijkt erop dat de vervolgfilm Planet of the Dead nog gekker wordt.

Regisseur Zack Snyder weet heel goed wat hij wil doen met de vervolgfilm die hij voor Netflix mag maken. Tijdens een interview met Variety vertelde hij heel wat plannen te hebben voor een vervolg. Dat moet onder meer tijdlussen tonen, andere realiteiten en meer.

Bizarre nieuwe film
"Allereerst weet ik precies wat ik wil zien in het vervolg," begon Snyder.

"We maken de animatieserie, die volgend jaar uit zal komen. De animatieserie duikt dieper in het 'waarom' van de zombie-apocalypse en waar de zombies nou precies vandaan komen. Ik denk dat tijdlussen, portalen, deuren naar andere realiteiten, zaken van die aard, een rol hebben. Dus alle aanwijzingen die Dieter ons geeft, zijn duidelijk onderdeel van hoe we het Army of the Dead-universum gaan uitrollen."

Eerder vertelde Snyder ook al dat zijn nieuwe film in de franchise meer richting sci-fi en horror moet gaan dan de voorganger. En dat dit soort elementen ook een rol krijgen, maakt dat de nieuwe film eigenlijk wel heel gestoord (en opwindend) klinkt.

NieuwsFilm

meest populair