Waarom Ana De Armas niet terugkeert na haar grote moment in 'No Time To Die'

Waarom Ana De Armas niet terugkeert na haar grote moment in 'No Time To Die'

Haar personage Paloma was duidelijk een hoogtepunt.

Ondertussen draait No Time to Die al ruim een maand in de Nederlandse bioscopen en in de 25e Bond-film zien we een aantal nieuwe personages. Misschien is Paloma van actrice Ana De Armas wel de meest opvallende. Let op: SPOILERS!

De scène waarin De Armas' personage opduikt is duidelijk een hoogtepunt in de film. Haar personage ziet er net als de actrice prachtig uit en ze is misschien nog wel dodelijker dan je bij het eerste moment zou vermoeden. Maar waarom zagen we haar niet langer in de film?

Waar was Ana De Armas opeens?
Het zou er uiteraard iets mee te maken kunnen hebben dat de film al wat vol zit met de vrouwen. Naast Paloma moet Bond (Daniel Craig) ook zien te dealen met Léa Seydoux' Dr. Madeleine Swann, Lashana Lynch' Nomi en Naomie Harris' Eve Moneypenny.

In de film zien we CIA-agent Paloma alleen tijdens een lange scène waarin ze Bond ondersteund tijdens een belangrijke missie. Daarna nemen ze afscheid van elkaar. Dat ze elkaar niet treffen heeft er vooral mee te maken dat Bonds contactpersoon Felix Leiter (Jeffrey Wright) later om het leven komt. Vervolgens is 007 terug op het thuishonk, MI6, dus ja... Waarom dan nog Paloma?

De grote vraag is of dit wel zo'n slimme keuze was in het verhaal. De combo Bond / Paloma leek toch een stuk beter in elkaar te zitten dan de combo Bond / Nomi. Anderzijds werd Paloma gebruikt om af te rekenen met het stereotype beeld van de Bond-girl. 007 werd namelijk zelfs wat overklast door zijn tijdelijke, maar prachtige en daadkrachtige hulpje.

Wat zeg jij? Had jij graag meer van Paloma gezien in No Time to Die of vond je het zo goed uitgewerkt?



NieuwsFilm

meest populair