'No Time to Die' staat veel sneller online dan verwacht

'No Time to Die' staat veel sneller online dan verwacht

In de States verschijnt Bond 25 over een paar dagen op Video on demand.

Eind september verscheen in Nederland de 25e Bond-film No Time to Die in de bioscopen en een week later debuteerde de film ook in de States. Wanneer de fans het nieuwste avontuur op Blu-ray in huis kunnen halen is nog niet bekend, maar in de States verschijnt de film binnenkort online via Premium Video on Demand.

Vanaf aankomende dinsdag, en dat is veel sneller dan verwacht, kunnen de fans de film huren op Amazon, Apple, Xfinity, DirecTV, Spectrum en Vudu. Vermoedelijk is dit alleen in geselecteerde gebieden en als je er al bijkomt dan is het waarschijnlijk zonder Nederlandse ondertiteling.

Vanaf dinsdag staat No Time to Die online
No Time to Die krijgt een prijs van 19,99 dollar voor een huurperiode van 48 uur. Wanneer de laatste Bond-film met de James Bond van Daniel Craig in Nederland online verkrijgbaar is, is nog niet duidelijk.

In de States haalde No Time to Die tot op heden een prima 140 miljoen dollar op, al is dat nog altijd ongeveer de helft van Skyfall. Die Bond-film uit 2012 kwam tot ruim 300 miljoen dollar. Wereldwijd staat No Time to Die op dit moment op ruim 610 miljoen dollar.

In Nederland staat de film van regisseur Cary Fukunaga al vijf weken bovenaan de Top 10 best bezochte titels in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair