Vin Diesel gaat door het stof en smeekt Dwayne Johnson om terug te keren in 'Fast 10'

Vin Diesel gaat door het stof en smeekt Dwayne Johnson om terug te keren in 'Fast 10'

Een opmerkelijk moment...

De publieke ruzie tussen Fast & Furious-sterren Vin Diesel en Dwayne 'The Rock' Johnson is inmiddels bekoeld, maar Johnson heeft wel laten weten klaar te zijn met de hoofdfranchise en zich meer te willen richten op zijn eigen spin-off serie Hobbs & Shaw.

Na optredens in deel 5, 6 en 7 begon de frictie tijdens de opnames van deel 8. Hierna weigerde Johnson om nog met producent Diesel in scènes te verschijnen en als je de film opnieuw bekijkt, valt het inderdaad op dat de twee nooit samen schermtijd delen, ondanks de verhaallijn.

Nu heeft Diesel echter een directe boodschap, gericht aan Johnson, op zijn social media geplaatst en het lijkt haast bijna een emotioneel verzoek om hun issues definitief achter zich te laten en de 'Fast'-filmfamilie weer compleet te maken, zie hieronder:


"Mijn kleine broertje Dwayne... de tijd is gekomen. De wereld wacht op de finale van Fast 10. Zoals je weet, noemen mijn kinderen je thuis Ome Dwayne. Er gaat geen feestdag voorbij dat zij en jij geen goede wensen sturen... maar nu is het zover. De erfenis wacht. Ik heb je jaren geleden verteld dat ik mijn belofte aan Pablo [Paul Walker, red] zou nakomen".

"Ik heb gezworen dat we de beste zouden bereiken en manifesteren voor de finale die Fast 10 is! Ik zeg dit uit liefde... maar je moet komen opdagen, laat de franchise niet stikken, je hebt een zeer belangrijke rol te spelen. Hobbs kan door niemand anders worden gespeeld. Ik hoop dat je de gelegenheid aangrijpt en je bestemming vervult", aldus Diesel.

Fast & Furious 9 werd al milder ontvangen
In deel 9 eerder dit jaar was Johnson niet te zien en het meest recente hoofdstuk was commercieel een stuk minder succesvol onder fans dan diens voorgangers (oké, voor een deel door corona). Maar Diesel lijkt misschien te beseffen dat een groot deel van de populariteit ook van Johnson afhankelijk is, hoewel hij dat nooit openlijk zal toegeven.

NieuwsFilm

meest populair