Gal Gadot hint op grotere rol voor Lynda Carter in 'Wonder Woman 3'

Gal Gadot hint op grotere rol voor Lynda Carter in 'Wonder Woman 3'

De actrice keert terug als Asteria.

Het lijkt erop dat Lynda Carter een aardige rol krijgt in Wonder Woman 3. Daar hint hoofdrolspeelster Gal Gadot althans sterk op.

Op dit moment zijn de makers druk bezig met het script voor Wonder Woman 3, een project dat Patty Jenkins wederom zal regisseren.

Wonder Woman-vertolkster Gal Gadot is blij dat zij Lynda Carter, die dezelfde rol speelde in de gelijknamige televisie uit de jaren zeventig, als haar tegenspeelster mag verwelkomen. Carter speelt de rol van de legendarische Amazone Asteria, zoals aan het einde van Wonder Woman 1984 te zien was.

"Het is geweldig om Lynda te mogen verwelkomen in onze reeks", vertelt Gadot aan The Hollywood Reporter. "Laat ik beginnen door te zeggen dat Lynda me heeft begeleid sinds het allereerste moment dat bekend werd dat ik Wonder Woman mocht gaan spelen. Ze is er altijd voor me geweest om met te praten, tips te geven en wat niet meer".

De actrice vervolgt: "Lynda steunt de visie van Patty en mij enorm en het is daarom geweldig dat we de mogelijkheid hebben weten te vinden om haar een rol te geven in de vorige film en het derde deel".

Carter lijkt dan ook een aardige rol te krijgen in Wonder Woman 3. Gadot belooft: "Haar rol wordt nog beter in het derde deel. Ik hou echt ontzettend veel van haar".

NieuwsFilm

meest populair