Ana de Armas hoekt collega neer op set 'No Time To Die'

Ana de Armas hoekt collega neer op set 'No Time To Die'

Haar personage is dan ook geen watje.

Actrice Ana De Armas maakte afgelopen jaren al indruk in de films Blade Runner 2049 en Knives Out en recent zagen we haar als een soort tijdelijke side-kick van James Bond in de 25e Bond-film No Time to Die. En haar personage is absoluut geen watje.

In No Time to Die is De Armas' CIA-agent Paloma er om 007 van Daniel Craig[/film] te helpen tijdens een geheime missie. Op het eerste oogverblindende moment dat we Paloma ontmoeten, lijkt ze een soort van CIA-groentje, maar niet veel later blijkt ze de overtreffende trap van haar MI-6 tegenpool.

Ana de Armas hoekt collega neer
Via het Twitterkanaal van James Bond krijgen we een blik achter de schermen van Bond 25 van regisseur [url=https://www.filmtotaal.nl/persoon/113799]Cary Fukunaga
. De beelden laten ons De Armas zien en heel wat van haar stuntwerk. Aan het einde is er een flinke elleboog in het gezicht van een stuntman.

No Time to Die doet het, zeker gezien de omstandigheden, ijzersterk aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Na een prima ontvangst staat de film nu op een kleine $700 miljoen wereldwijd.



NieuwsFilm

meest populair