Foto 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' met de complete cast

Foto 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' met de complete cast

Alle personages verzameld op de set van Guardians 3.

Eigenlijk moest Guardians of the Galaxy Vol. 3 zo'n 1,5 jaar geleden in de bioscopen verschijnen, maar door gedoe achter de schermen gebeurde dat niet. Even geleden werd de film gepland voor mei 2023 en nu wordt duidelijk dat de camera's draaien.

Regisseur James Gunn deelde namelijk een foto van de cast en zichzelf op Twitter. In de film krijgen we vooral de afronding van het verhaal van Star-Lord te zien. En zoals het einde van Avengers: Endgame voorspelde gaat hij opzoek naar Gamora. Overigens zien we de Guardians eerst nog even in Thor: Love and Thunder.

Foto van cast Guardians of the Galaxy Vol. 3
Het was een vreemde, lange en soms uitdagende reis om hier te komen, maar de obstakels onderweg hebben dit moment alleen maar gelukzaliger gemaakt. Terug op de set met mijn Guardians-familie voor de eerste opnamedag #gotgvol3," schrijft Gunn bij onder staande foto.

Van links naar rechts zie je Will Poulter (Adam Warlock), Dave Bautista (Drax), Pom Klementieff (Mantis), Gunn, Chukwudi Iwuji (onbekende rol), Sean Gunn (Kraglin Obfonteri), Karen Gillan (Nebula), Chris Pratt (Star-Lord) en Zoe Saldana (Gamora). Het duo Vin Diesel (Groot) en Bradley Cooper (Rocket) hoeven enkel de stemmen in te spreken en ontbreken dus.



NieuwsFilm

meest populair